Skip to main content

ΑΕΚ: Τρίκαλα και Ζάκυνθος οι πρώτοι σταθμοί των τροπαίων του νταμπλ

Η δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκινά εντός της τρέχουσας εβδομάδες, με το Κύπελλο του πρωταθλήματος να εκτίθεται στα Τρίκαλα και το τρόπαιο του Κυπέλλου στη Ζάκυνθο.

Από τη Θεσσαλία και τα Επτάνησα θα ξεκινήσει η δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ που αφορά στην παρουσίαση των τροπαίων του εφετινού νταμπλ, σε επιλεγμένα σημεία της ελληνικής επικράτειας.

Συγκεκριμένα, το ταξίδι των δύο Κυπέλλων θα ξεκινήσει με πρώτο σταθμό τα Τρίκαλα για την «κούπα» του πρωταθλήματος και τη Ζάκυνθο για εκείνη του Κυπέλλου.

Το τρόπαιο του πρωταθλητή θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Η υποδοχή του θα γίνει σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 30 Μαΐου 2023, 19:00), στο χώρο του Μουσείου της θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Η έκθεσή του θα λάβει χώρα και τις τρεις ημέρες (ώρες 09:00 – 21:00), με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή μία οικογένεια), όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρεθεί στη Ζάκυνθο την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Από τις 20:00 εκείνης της ημέρας θα εκτίθεται στο εστιατόριο «Ποπολάρος», σε ειδική εκδήλωση για τους φίλους της ομάδας.