Skip to main content

Euroleague: Για το προβάδισμα στην Πόλη ο Ολυμπιακός

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Με στόχο να προηγηθεί και πάλι στη σειρά με την Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε(20:45, 3/5) τη τουρκική ομάδα στη Κωνσταντινούπολη.

Να κλείσει τη κακή παρένθεση της ήττας στο ΣΕΦ που του στέρησε το πλεονέκτημα της έδρας και να προηγηθεί με 2-1 στη σειρά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Φενέρμπαχτσε στο Game 3 των play-offs της Euroleague.

Oι ”ερυθρόλευκοι” του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με τον Έλληνα κόουτς να σχολιάζει ενόψει της αναμέτρησης:

«Πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών, ημέρας, προσέγγισης, συμπτώσεων, κατάστασης του αντιπάλου. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς. Μικρά πράγματα γίνονται πάντα, αλλά με αυτή την τακτική που μας έπαιξε η Φενέρ, αυτή είχε και στα προηγούμενα όταν έχασε.

Παίζει ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες το άγχος και τη κρισιμότητα, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Στο τελευταίο ματς δεν παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος κρίθηκε το ματς, σε μία κατοχή. Περιμένω δύσκολο ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ».

Όσον αφορά την Φενέρ, εκτός θα παραμείνουν και πάλι οι Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντέβιν Μπούκερ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σκότι Ουίλμπεκιν.