Skip to main content

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το break μέσα στο ΣΕΦ

(LATO KLODIAN/EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επιβλήθηκε με 82-78 στον Πειραιά και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1.

Η Φενέρμπαχτσε σόκαρε απόψε τον Ολυμπιακό στο Game2 της σειράς για τα προημιτελικά της Euroleague. Η τούρκικη ομάδα εκμεταλλεύθηκε το κακό βράδυ του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα, νίκησε με 82-78 και έκανε το 1-1 στη σειρά.

Πλέον, τα παιχνίδια μεταφέρονται στη Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου οι ”ερυθρόλευκοι” θέλουν τουλάχιστον μια νίκη για να επιστρέψει η σειρά στον Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 24-10. Στη δεύτερη περίοδο η Φενέρ έβγαλε αντίδραση και το 37-34 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κρατούσε το προβάδισμα αλλά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η ελληνική ομάδα πλήρωσε την αδυναμία στο αμυντικό ριμπάουντ, η Φενέρ το εκμεταλλεύθηκε και επιστρέφει στη Τουρκία με μία πολύ μεγάλη νίκη.

Σλούκας και Βεζένκοφ είχαν από 18 πόντους ενώ για τους νικητές ξεχώρισαν ο Μότλει με 15 πόντους και 5 ασίστ και ο Ντέιβις με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 37-34, 56-51, 78-82