Skip to main content

Πρώτο βήμα για τα ημιτελικά από τον Παναθηναϊκό

Χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται άλλη μια νίκη στη Ρόδο για την πρόκριση στους «4».

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το «δεξί» στα πλέι οφ της Basket League, επικρατώντας του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ με 85-76 και κάνοντας το 1-0, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άλλη μια νίκη για την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Οι «πράσινοι» είχαν εξαρχής το προβάδισμα (18-8 στο 6΄), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ακολουθούσαν το πλάνο τους και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε προηγούμενο το «τριφύλλι» με 24-18, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 45-36.

Η διαφορά έφτασε στο +15 (66-51) στο 28΄ αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν παρέδωσαν τα όπλα και πλησίασαν στους 5 πόντους στο 35΄ (72-67) με τον Γιανγκ.

Μετά το τάιμ άουτ του Χρήστου Σερέλη ακολούθησαν δύο τρίποντα και 2/2 βολές από τον Μπέικον για το 80-67, που ουσιαστικά σήμανε και το φινάλε του αγώνα.

Ο Παπαγιάννης είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Ουίλιαμς 15 πόντους και ο Μπέικον 15 πόντους και 6 ασίστ για τη νικήτρια ομάδα.

Από τον Κολοσσό ξεχώρισαν οι Κόφι (18π., 8 ριμπάουντ) και Γιαννόπουλος (18π. με 5/9 τρίποντα), ενώ τραυματίστηκε στην πρώτη περίοδο και δεν επέστρεψε ο Ντίξον.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.