Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Απέφυγε τα χειρότερα παρά την ήττα (1-2) από Καλλονή ο ΠΑΟΚ

Ένα γκολ του Μακ στο 89ο λεπτό γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από μεγάλες περιπέτειες, καθώς επέτρεψε στον «Δικέφαλο» να… ηττηθεί «μόνο» με 1-2 στη Μυτιλήνη από την Καλλονή και να αυξήσει τις πιθανότητές του για είσοδο στα προημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η ομάδα της Λέσβου πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, είχε μοναδικό διακριθέντα ποδοσφαιριστή τον Πέλκα και οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν μετά το γκολ του Σλοβάκου άσου.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του προωθημένου Αναστασιάδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ είχαν και δοκάρι σε δοκάρι σε εξαιρετικό μακρινό σουτ του Μανούσου στο 23΄.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει διορθωτικές αλλαγές, έριξε στο παιχνίδι τον Μπερμπάτοφ αλλά ήταν η Καλλονή που διπλασίασε στο 79΄, όταν σε αντεπίθεσή της ο Γουέρε νικήθηκε αρχικά από τον Μελίσσα αλλά ο Γεωργίου πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Κι ενώ το παιχνίδι όδευε προς μια καθαρή ήττα της μακεδονικής ομάδας, μια αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων στο 89΄ σε εκτέλεση κόρνερ του Σάμπο, έδωσε την ευκαιρία στον (άφαντο στο προηγούμενο διάστημα) Μακ να γράψει το 1-2 από κοντά, για να χάσει στο 90΄ ο Μπερμπάτοφ την ευκαιρία της ισοφάρισης πλασάροντας άστοχα από κοντά.