Skip to main content

Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με την ομάδα της Ηπείρου να αποσπά έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Ο βαθμός είναι πολύτιμος για το συγκρότημα της Ηπείρου, που έχει «μπλέξει» βαθμολογικά αλλά ξέφυγε στο +1 από τη Λαμία.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού μόλις στο 7΄ ο Αγκιμπού Καμαρά με γυριστό σουτ νίκησε τον Τσιντώτα ανοίγοντας το σκορ.

Όταν η «τρικυμία»… κόπασε για τους φιλοξενούμενους ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει κι έφτασε στην ισοφάριση, ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία του στον αγώνα.

Ήταν το 27ο λεπτό και από λάθος των παικτών του Κόλμαν ο Τζίμας έκλεψε την μπάλα και βρήκε τον Παμλίδη, ο οποίος πλάσαρε τον Γιαννιώτη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο β΄ ημίχρονο και στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Ροσέρο στην αντεπίθεση γύρισε στον Παμλίδη, αλλά ο Κεσχρίντα κατάφερε να κόψει την μπάλα την τελευταία στιγμή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Σταματελόπουλος γύρισε την μπάλα απρόσεκτα και ο Τσιντώτας με σωτήρια απόκρουση αποσόβησε το 2-1.

Στο 87΄ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι σε προσπάθεια της άμυνας του ΠΑΣ να διώξει, ενώ στο 90΄+2 το σουτ του Ρομπάιγ επίσης κατέληξε στο (οριζόντιο) δοκάρι του Τσιντώτα.