Skip to main content

Ξεκινά η ανάπτυξη του Padel Tennis στην Ελλάδα

Ο Σπύρος Ζαννιάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIP) στη Ρώμηκαι συζήτησαν για την προοπτική ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα.

Με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Padel Tennis (FIP) Λουίτζι Καράρο συναντήθηκε στη Ρώμη ο Σπύρος Ζαννιάς, με αντικείμενο την προοπτική ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ο κ. Καράρο παρουσίασε στον κ. Ζαννιά σειρά ρακετών padel για όλες τις ηλικίες και κυρίως εξοπλισμό junior’s, αποτέλεσμα έρευνας της FIP, καθώς το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας για την ένταξη παιδιών στο άθλημα είναι έντονο, όπως και για τη δημιουργία κανόνων ασφάλειας και τη δημιουργία δικτύου αγώνων και στις πέντε ηπείρους.

Η πλήρης ένταξη της Ε.Φ.Ο.Α. στις τάξεις της FIP θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, στη γενική συνέλευση της Ρώμης. Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υλοποιηθεί το πρώτο διεθνές πρωτάθλημα Padel στη χώρα μας και να προγραμματιστούν άλλα 10 στο άμεσο μέλλον.

H Διεθνής Ομοσπονδία θεωρεί την Ε.Φ.Ο.Α. σημαντικό εταίρο για τα διεθνή δρώμενα και θα της παρέχει ουσιαστική βοήθεια σε όλα τα επίπεδα: υλικοτεχνικό, εκπαίδευση προπονητών, διαιτητών και δημιουργία ακαδημιών junior’s.

Η δίωρη συνάντηση ολοκληρώθηκε με μια κοινή δήλωση: «Let’s work together».