Skip to main content

Ο πατέρας του Φάτι προειδοποιεί την Μπαρτσελόνα

REUTERS/Vincent West

Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός έχει... μονιμοποιηθεί στον πάγκο από τον Τσάβι, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται μεγάλοι σύλλογοι της αγγλικής Premier League.

Ο πατέρας του Άνσου Φάτι, επιθετικού της Μπαρτσελόνα και της ισπανικής Εθνικής ομάδας, επιτέθηκε στο σύλλογο των «Μπλαουγκράνα» για κακή χρήση του παίκτη, που προέρχεται από την ακαδημία Νέων της ομάδας.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπαιρνα μακριά, αλλά θέλει να μείνει», δήλωσε ο Μπόρι Φάτι κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής.

«Νομίζω ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα. Υπάρχουν φανταστικοί επιθετικοί στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είναι οποιοσδήποτε τύπος, πριν τραυματιστεί έπαιζε και τότε ήταν ο Μέσι, ο Γκριεζμάν και ο Σουάρες στην ομάδα. Ο Άνσου δεν θέλει να υπογράψει αλλού αλλά θέλω να τον δω να κερδίζει, θα ήθελα να έχει την υποστήριξη και τη συνέχεια όπως ο Βινίσιους στη Ρεάλ Μαδρίτης», υπογράμμισε.

«Ως πατέρας είμαι θυμωμένος, με ενοχλεί που παίζει τόσο λίγο, μιλάμε για το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα, έναν Ισπανό διεθνή, ένα παιδί που βγήκε από τη “Μασία”», συνέχισε ο πατήρ Φάτι.

Και πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μέντες (σ.σ. διάσημος μάνατζερ). Πριν από δύο χρόνια μου είπε ότι είχε προσφορές και ότι ο πρώην πρόεδρος Μπαρτομέου δεν ήθελε να τις ακούσει. Αλλά αν συνεχιστεί αυτό… Αρκετά, η Μπαρτσελόνα μου είπε ότι τον θεωρούν περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου, αλλά θα πρέπει να τον φροντίσουν».

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, υπάρχουν ήδη πολυάριθμοι σύλλογοι της Premier League που ενδιαφέρονται για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

naftemporiki.gr