Skip to main content

Σκαλόνι: Θα συνεχίσει στην Αργεντινή ο Λιονέλ Μέσι

REUTERS/Gonzalo Fuentes

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι σε συλλογικό επίπεδο είναι αβέβαιο αλλά εκείνο στη πρωταθλήτρια κόσμου δεν αμφισβητείται, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί λήγει το προσεχές καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει πράξη την μεγάλη επιστροφή του Pulga στη Βαρκελώνη ενώ για την απόκτησή του ερίζουν και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

Το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ σε συλλογικό επίπεδο παραμένει αβέβαιο την ώρα που εκείνο στην πρωταθλήτρια κόσμου δεν αμφισβητείται, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Λιονέλ Σκαλόνι.

«Ο Λέο είναι καλά, είναι εδώ για να παίξει. Θα συνεχίσει να έρχεται κι όταν αλλάξει γνώμη θα προσπαθήσω να τον πείσω» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στη λατρεία που βιώνουν μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

«Όσοι από εμάς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους δρόμους της Αργεντινής, η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε τεράστια χαρά. Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι και μας βλέπουν, κατά κάποιο τρόπο, σαν ήρωες. Και μας κάνει χαρούμενους επειδή τους δώσαμε χαρά και κρατάει ακόμα».