Skip to main content

Ο Απόλλωνας Σμύρνης σταμάτησε το αήττητο της Κηφισιάς

Η Ελαφρά Ταξιαρχία υποχρέωσε την πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου της Super League 2 στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και πλησίασε την κορυφή, όπως και η Καλλιθέα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν η ομάδα που έμελλε να διακόψει το αήττητο σερί της Κηφισιάς, από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία υποχρέωσε την ομάδα των βορείων προαστίων στην πρώτη ήττα της στη διοργάνωση και έβαλε… φωτιά στην κορυφή του Β΄ ομίλου της Super League 2.

Στο πλαίσιο της 15ης ημέρας του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας νίκησε 3-2 την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στο γήπεδο της Ηλιούπολης και ανέβηκε στην τρίτη θέση, σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή.

Ταυτόχρονα, όφελος είχε και η (δεύτερη) Καλλιθέα, που είδε να μειώνεται η διαφορά της από την Κηφισιά στους τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα της Ριζούπολης προηγήθηκε δύο φορές, με τον Μωραΐτη στο 3΄ και τον Κουάδρα στο 36΄, αλλά οι (τυπικά) ισοφάρισαν ισάριθμες με τα γκολ του Γκίνη, στο 23΄ και στο 64΄.

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μωραΐτη στο 77ο λεπτό, με το οποίο η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη.