Skip to main content

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου

Ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και η οικογένεια της ΑΕΚ είπαν το «ύστατο χαίρε» στον ένα και μοναδικό, Μίμη Παπαϊωάννου.

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, είπε το μεσημέρι της Παρασκευής πλήθος κόσμου που έδωσε το παρών στο λαϊκό προσκύνημα και στη κηδεία του κορυφαία Έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα, ο οποίος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με την φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά η οικογένεια της «Ένωσης» που εκπροσωπήθηκε από τον διοικητικό της ηγέτη, Δημήτρη Μελισσανίδη, βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια στο Μαρκόπουλο, όπου έγινε η ταφή.

Λύγισαν και οι πέτρες όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και συμπαίκτης του Παπαϊωάννου, Κώστας Νεστορίδης, ακούμπησε συντετριμμένος το φέρετρο ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του συλλόγου, όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Λάκης Νικολάου.