Το τελευταίο αντίο στον τεράστιο και αξεπέραστο, Μίμη Παπαϊωάννου, θα πει σήμερα η ΑΕΚ και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία ημέρα πένθους για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο Παπαϊωάννου άφησε ανεξίτηλο το στίγμα και το απότυπώμα του πάνω στο χορτάρι και λογίζεται ως ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών όλων των εποχών.

Η κηδεία του τελείται στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας απέναντι απο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η σορός του τέθηκε νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα.





Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












