Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του αρχιδιαιτητή Νεγκρέιρα, τον οποίο η Μπαρτσελόνα πλήρωσε σε βάθος χρόνου 1.4 εκατομμύρια ευρώ.
Ο καταλανικός σύλλογος κατηγορείται για το αδίκημα της «συνεχιζόμενης διαφθοράς» και τα στελέχη της απειλούνται από ένα έως τέσσερα χρόνια φυλάκισης ενώ η ομάδα μέχρι και με υποβιβασμό.
«Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κάποια τιμωρία από την πλευρά μας», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, όταν κυκλοφόρησε η είδηση για το σκάνδαλο τον Φεβρουάριο.
Στον αντίποδα, τὀσο η UEFA όσο και η FIFA είναι σε θέση να επιβάλλουν τιμωρίες και μάλιστα πολύ σοβαρές. H UEFA είναι σε θέση να την τιμωρήσει με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της και η δεύτερη με υποβιβασμό από το πρωτάθλημα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












