Skip to main content

O Tσάβι άνοιξε τη πόρτα της επιστροφής στον Λιονέλ Μέσι

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, πάντα θα υπάρχει μια θέση για εκείνον να τον περιμένει.

Η συνάντηση του Χόρχε Μέσι με τον Χουάν Λαπόρτα σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του στη Παρί, φούντωσαν τις φήμες της μεγάλης επιστροφής του Αργεντινού σούπερ σταρ στη Μπαρτσελόνα.

Ολόκληρος ο οργανισμός του καταλανικού συλλόγου θα ήθελε να ξαναδεί το αγαπημένο του παιδί με την φανέλα των μπλαουγκράνα και ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ο νεαρός κόουτς που για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε μαζί με τον Μέσι στο Καμπ Νου, ξεκαθάρισε πως πάντα θα υπάρχει μια θέση για τον Pulga στο έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.

«Ο Μέσι ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές, το είπα πολλές φορές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως:

«Είναι φίλος μου, είμαστε σε μόνιμη επαφή, μια πιθανή επιστροφή θα εξαρτηθεί μόνο από αυτόν. Ο Λέο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, πάντα θα έχει μια θέση στην Μπαρτσελόνα».