Skip to main content

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Δ. Μελισσανίδης

Η επιβλητική νίκη της Ένωσης οδήγησε τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου στα «άδυτα» της OPAP Arena για να συγχαρεί παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα έκανε για άλλο ένα βράδυ χαρούμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» διέκοψαν την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σημείωσαν επιβλητική νίκη με 3-0 απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η OPAP Arena γνώρισε γι΄ άλλο ένα βράδυ μεγάλες στιγμές, με την Ένωση να καταγράφει τη δωδέκατη νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις από την ημέρα που πρωτόπαιξε στο νέο γήπεδό της.

Το κλίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν πανηγυρικό μετά τον αγώνα και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να εκφράσει την ευαρέσκεια και την ικανοποίησή του με μια επίσκεψη στα αποδυτήρια, για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε εκδηλώσει τη χαρά του στη διάρκεια του αγώνα, όταν πανηγύρισε ένθερμα το 2-0, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης επιβράβευσε τους παίκτες με την εμφάνισή του στα αποδυτήρια, όπου μοίρασε σε όλους συγχαρητήρια.