Skip to main content

Η Παρί ξεκίνησε συζητήσεις με τον Μέσι

REUTERS/Eric Gaillard

Τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λουίς Κάμπος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν «συζητά αυτήν τη στιγμή» την επέκταση συμβολαίου με τον σούπερ σταρ της, Λιονέλ Μέσι, του οποίου η συνεργασία λήγει τον Ιούνιο, επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της παριζιάνικης ομάδας, Λουίς Κάμπος.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν το κρύβω, θα ήθελα να τον έχω σε αυτό το πρότζεκτ για να συνεχίσει μαζί μας», δήλωσε ο Πορτογάλος αξιωματούχος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Téléfoot, που μεταδόθηκε την Κυριακή από το γαλλικό κανάλι TF1.

«Θα χαιρόμουν αν συνεχίσει, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για να προσπαθήσουμε να έχουμε τον Λέο Μέσι μαζί μας», συνέχισε.

Στα 35 χρόνια του πια, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, λίγες εβδομάδες αφότου επιτέλους έφτασε στο δισκοπότηρο της στέψης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ.

Ο Μέσι εντάχθηκε στην Παρί το 2021 για δύο χρόνια (με οψιόν για συν ένα), αφού ως τότε είχε περάσει ολόκληρη την επαγγελματική καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Κάμπος χαιρέτισε την εμπλοκή του Αργεντινού ηγέτη στο παριζιάνικο πρότζεκτ φέρνοντας ως παράδειγμα την εμφάνισή του στο Μονπελιέ την Τετάρτη (1/2), που οδήγησε τους πρωταθλητές στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 (πέτυχε ένα γκολ), ενώ χθες, στην πολύ δύσκολη νίκη επί της Τουλούζ με 2-1 στο «Παρκ ντε Πρενς», σημείωσε το νικητήριο τέρμα.

Η φόρμα τού «ψύλλου» είναι καλά νέα για την Παρί πριν από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στις 14 Φεβρουαρίου, για τους «16» του Champions League, ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία θα απουσιάσει ο Κιλιάν Μπαπέ λόγω τραυματισμού.

naftemporiki.gr