Skip to main content

Ντέρμπι «αιωνίων» και στο ευρωπαϊκό βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Challenge Cup Ανδρών, όπου θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό για μια θέση στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenge Cup Ανδρών και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για ένα εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα έχει ελληνική συμμετοχή.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο «Μελίνα Μερκούρη» και ο επαναληπτικός στον Άγιο Θωμά, στις 15 του ίδιου μήνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Στεάουα Βουκουρεστίου με δύο νίκες. Μετά το 3-1 στην έδρα τους πέρασαν σήμερα και από τη Ρουμανία, με 3-2 (25-15, 25-21, 15-25, 20-25, 15-11).

Η πρόκριση ήρθε πολύ εύκολα και συγκεκριμένα μετά τα πρώτα δύο σετ, τα οποία κατάκτησε με άνεση η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Μετά το 2-0 ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, ξεκουράζοντας τους Παγένκ, Στερν, Κουμεντάκη, Τράβιτσα και Ιντάλγκο.

Οι Ρουμάνοι βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 2-2, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να φύγει ηττημένος από το γήπεδο, αφού μια νίκη πάντα προσθέτει στο γόητρο.