Skip to main content

Ο Εραμούσπε… ντύθηκε φορ και «πάγωσε» το Αγρίνιο

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι(1-1), με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό στο φινάλε χάρη σε γκολ του Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στην επιστροφή στις νίκες, το γκολ του Ντουάρτε έδειχνε να είναι αρκετό αλλά η εκτελεστική δεινότητα ενός κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ροντρίγκο Εραμούσπε διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που αφήνει γλυκιά γεύση στους φιλοξενούμενους και πικρή στους γηπεδούχους.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννενα αλληλοεξουδετερώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες και το μόνο που θα μείνει είναι το χειροκρότημα από ολόκληρο το γήπεδο όταν τα μάτριξ έδειξαν τη μορφή του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού στο 19′. Το 0-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 57′ με σουτ του Ριένστρα που έβγαλε με δυσκολία ο Ανέστης. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, γεγονός που άλλαξε στο τελευταίο τέταρτο.

Ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76′, όταν ο Ανέστης έσωσε την ομάδα του στο τετ α τετ με τον Μπάλαν. Στο 82′ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Ο Πέδρο πήρε τη κεφαλιά, ο Μπουζούκης τσίμπησε την μπάλα και ο Ντουάρτε με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο ”Άγιαξ της Ηπείρου”, όμως, ισοφάρισε στο 89′. Ο Εραμούσπε πήρε την εντολή να αφήσει την άμυνα και να παίξει σέντερ φορ, δικαιώνοντας αυτή την επιλογή του Θανάση Στάικου. Με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σόρια ο Αργεντινός στόπερ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.