Skip to main content

Στους «8» ο Ολυμπιακό με σκόρερ ξανά τον Μαρσέλο

Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα παίξουν με τον Άρη.

Ατρόμητος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Περιστέρι στον αγώνα ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να προκρίνονται στα προημιτελικά μετά τη νίκη με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι και να βρίσκουν μπροστά τους τον Άρη.

Τόσο ο Κρις Κόλμαν όσο και ο Μίτσελ Γκονζάλεθ είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς τους, με τον Σισέ να επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ύστερα από καιρό, τον Μαρσέλο να ξεκινά βασικός και τους δυο τους να είναι οι σκόρερ της ομάδας τους.

Σε ένα ελεύθερο και ανοιχτό παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 8΄ με τον Τζοβάρα, που πήρε μια μακρινή μπαλιά στο κέντρο της άμυνας, εκμεταλλεύτηκε το λάθος Σισέ-Μπουχαλάκη και νίκησε τον Τζολάκη.

Ο Γιαννιώτης έβγαλε το τετ α τετ με τον Μασούρα (13΄), απέκρουσε το σουτ του Κασάμι (15΄) αλλά στο 38΄ ο Σισέ έκανε το 1-1 από κοντά και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μαρσέλο σημείωσε ένα θεαματικό γκολ με εναέριο βολ πλανέ από σέντρα του Μπουχαλάκη, το τρίτο στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Οι Περιστεριώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 53΄, όταν ο Ρομπάιγ γέμισε στην περιοχή, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έδιωξε και ο Κωτσόπουλος έγραψε το (τελικό) 2-2 με ωραίο σουτ, αφού ο Μασούρας έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Γιαννιώτη να του λέει «όχι» και στο 61΄.