Skip to main content

Με Μάνταλο, Σιμάνσκι και Ρότα η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι

Ο Πολωνός εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ Μάνταλος και Ρότα ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού και ίωσης που αντιμετώπιζαν, αντίστοιχα.

Ο Ρότα ξεπέρασε την ίωση από την οποία είχε προσβληθεί τις τελευταίες ημέρες, έβγαλε μέρος του σημερινού (7/1) προγράμματος και ο Ματίας Αλμέιδα τον πήρε στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην OPAP Arena.

Εκτός του Ρότα, στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού θα βρίσκονται και οι Μάνταλος, Σιμάνσκι, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής για την προηγούμενη αναμέτρηση (ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο διεθνής Έλληνας ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο «Μουντιαλικός» Πολωνός είχε δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» κι επιστρέφει.

Στην παρούσα φάση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, ενώ εκτός έμειναν και οι Φράνσον, Κοσίδης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αλμέιδα συμμετέχουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες.