Skip to main content

Μελισσανίδης: Χαρούμενος να βλέπω το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε (βίντεο)

INTIME

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα στη διάρκεια μπάρμπεκιου που έγινε με πρωτοβουλία του Ματίας Αλμέιδα.

Με πρωτοβουλία του Ματίας Αλμέιδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ έκανε μπάρμπεκιου μετά τη προπόνηση της Παρασκευής, με τον Αργεντινό τεχνικό να αναλαμβάνει χρέη ψήστη, δείχνοντας αρκετά ικανός και έμπειρος επί της διαδικασίας.

ΙΝΤΙΜΕ

Το παρών στα Σπάτα έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αποθέωσε την ομάδα για το ποδόσφαιρο που παίζει και μοίρασε ευχές για το νέο έτος που βρίσκεται προ των πυλών.

INTIME

Χαρακτηριστικά είπε: «Εύχομαι να έχετε όλοι μία καλή χρονιά. Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να έχουμε την υγεία μας. Αυτό εύχομαι για εσάς και τις οικογένειές σας. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που έχουμε σαν ομάδα. Αυτήν την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Το οικογενειακό κλίμα. Σας δίνω συγχαρητήρια για αυτό. Πραγματικά ανυπομονώ να σας δω στο επόμενο ματς, γιατί είμαι πραγματικά χαρούμενος να βλέπω αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε. Και πάλι καλή χρονιά να έχετε. Υγεία και μόνο επιτυχίες».