Skip to main content

Τον διεθνή με την Ονδούρα Τσιρίνος ανακοίνωσε ο Βόλος

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας της Μαγνησίας, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση του Καρτάλη.

Ο Βόλος συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυσή του ενόψει της περιόδου του Ιανουρίου και μετά την απόκτηση του μέσου Αλέξανδρου Καρτάλη, ανακοίνωσε την προσθήκη του Μίκαελ Άντονι Τσιρίνος.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας και από αύριο, Παρασκευή (23/12) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Κωνσταντίνου Μπράτσου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα Μίκαελ Αντονι Τσιρίνος. Ο Τσιρίνος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τσιρίνος από το 2014 μέχρι και πριν από τρεις ημέρες αγωνιζόταν στην Ολίμπια της Ονδούρας έχοντας 146 συμμετοχές και 42 γκολ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Μεξικάνικη Λόμπος (2018-19) και στο Βανκούβερ (2019).

Ο Τσιρίνος το περασμένο Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής Ονδούρας με την Ολίμπια ενώ ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στη χώρα του.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίκαελ Τσιρίνος».