Skip to main content

Η ΕΠΟ διέψευσε τα δημοσιεύματα για Σάντος

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διέψευσε δημοσιεύματα που αφορούσαν αλλαγή προπονητή στην Εθνική ομάδα Ανδρών, συνδυάζοντας το θέμα με το «διαζύγιο» του Σάντος στην Πορτογαλία.

Οι δρόμοι του Φερνάντο Σάντος με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας χώρισαν απόψε, ύστερα από περίπου οκτώ χρόνια κοινής πορείας.

Λόγω των δεσμών του Ίβηρα προπονητή με την Ελλάδα, καθώς υπήρξε όχι μόνο ομοσπονδιακός εκλέκτορας αλλά και τεχνικός σε τρεις από τις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες της χώρες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) κυκλοφόρησαν γρήγορα κάποια δημοσιεύματα περί προσέγγισής του από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ πάντως τοποθετήθηκε επί του θέματος, όχι με κάποια ανακοίνωση αλλά με επίσημη θέση, η οποία αναφέρει:

«Σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αλλαγή προπονητή στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαψεύδεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας είναι ο Γουστάβο Πογέτ, το έργο του οποίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και περιβάλλεται με πλήρη εμπιστοσύνη. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».