Skip to main content

Μουντιάλ 2022: Νεκρός και δεύτερος δημοσιογράφος στο Κατάρ

Πρόκειται για τον φωτορεπόρτερ Χαλίντ Αλ-Μισλάμ, από τη διοργανώτρια χώρα, ο οποίος εργαζόταν για το Al Kass TV.

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς το θάνατο του δημοσιογράφου Γκραντ Ουόλ ακολούθησε η απώλεια του φωτορεπόρτερ του Al Kass TV, Χαλίντ Αλ-Μισλάμ.

Σε δήλωση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα του, που δημοσιεύτηκε στο Twitter, αναφέρεται: «Τα κανάλια θρηνούν τον θάνατο του Χαλίντ Αλ-Μισλάμ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gulf Times, που μεταδίδει την είδηση, «ο Αλ-Μισλάμ, Καταριανός στην καταγωγή, πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η είδηση ​​του θανάτου του Χαλίντ Αλ-Μισλάμ έρχεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο στη Ντόχα του δημοσιογράφου του αμερικανικού καναλιού CBS Sports, Γκραντ Ουόλ, αμέσως μετά τον προημιτελικό αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία.

Ο 48χρονος Ουόλ πέθανε ενώ εργαζόταν στον προημιτελικό μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας. Ο άτυχος δημοσιογράφος κατέρρευσε στο χώρο του Τύπου καθώς το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του, σύμφωνα με το NPR.

Το ιατρικό προσωπικό πραγματοποίησε επείγουσα βοήθεια στο σημείο πριν μεταφερθεί με φορείο. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα The Wall Street Journal, ο Ουόλ πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Ο δημοσιογράφος ήταν παντρεμένος με τη γνωστή λοιμωξιολόφφο Σελίν Γκάουντερ, η οποία εμφανίστηκε πολλές φορές στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

naftemporiki.gr