Skip to main content

Ο Ρονάλντο απείλησε να φύγει όταν έμαθε ότι θα ήταν στον πάγκο με την Ελβετία

REUTERS/Matthew Childs

Είναι σίγουρα μια από τις σαπουνόπερες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα επεισόδια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (8/12) η πορτογαλική εφημερίδα Record, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει όταν έμαθε ότι θα ήταν στον πάγκο εναντίον της Ελβετίας προχθές, για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022..

Ωστόσο, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας εγκατέλειψε γρήγορα τη σκέψη του, έχοντας επίγνωση της σημασίας της στιγμής και των αρνητικών συνεπειών που θα μπορούσε να είχε η χειρονομία του.

Μετά τη συνάντηση, ο Φερνάντο Σάντος είχε δικαιολογήσει την παρουσία του Γκονσάλο Ράμος στη θέση του CR7… με επιχειρήματα τακτικής.

«Είναι διαφορετικοί παίκτες», είπε ο προπονητής της Πορτογαλίας για να μετριάσει την κατάσταση. «Ξεκίνησα επίσης τον Ντιόγκο Νταλότ και τον Ραφαέλ Γκερέιρο, ενώ ο Ζοάο Κανσέλο είναι ένας υπέροχος παίκτης. Ένιωσα ότι αυτό χρειαζόμασταν γι΄ αυτό το παιχνίδι με την Ελβετία».

Πέρα απ΄ αυτά που λέει ο πολύ γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό Φερνάντο, η στάση του CR7 κατά την αντικατάστασή του απέναντι στη Νότια Κορέα, όταν συνελήφθη να μιλά απρεπώς απευθυνόμενος στον πάγκο, δεν είχε περάσει απαρατήρητη.

Την Τετάρτη, την επομένη της επιτυχίας της ομάδας του εναντίον των «Nati», ο CR7 δεν συμμετείχε στην προπόνηση με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από πολλά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της επίσης πορτογαλικής O Jogo, ο σταρ της Εθνικής δούλεψε σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς όμως να υποφέρει από κάποια σωματική ενόχληση και σε τέλεια υγεία.

Το Σάββατο η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο (17:00) για μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και εδώ, η παρουσία ή όχι του πρώτου σκόρερ της Πορτογαλίας (118 γκολ) κατά την έναρξη θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής.