Skip to main content

Οι Αγγλίδες «wags» εγκαταλείπουν το πλοίο για τα ξενοδοχεία

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Οι σύντροφοι των Άγγλων διεθνών ποδοσφαιριστών δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες από τη διαμονή σε πολυτελές κρουαζερόπλοιο και αναζητούν ξενοδοχεία στην Ντόχα.

Καθόλου ευχαριστημένες από τη διαμονή τους στο Κατάρ δεν είναι οι «wags» (σύζυγοι και σύντροφοι) των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας, η οποία έφτασε χθες το βράδυ στα προημιτελικά μετά τη νίκη επί της Σενεγάλης.

Η διαμονή σε ένα μεγάλο πλοίο για πολυτελείς κρουαζιέρες, όπου φιλοξενούνται από την αρχή του Μουντιάλ της Ντόχα, δεν τις ικανοποιεί στο ελάχιστο. Σε σημείο που κάποιες -πρώτα οι σύντροφοι του Χάρι Μαγκουάιρ και του Τζακ Γκρίλις- εγκατέλειψαν τις άλλες για να καταλύσουν σε ένα ξενοδοχείο στην ηπειρωτική χώρα.

Ενώ η μεταφορά των συζύγων και των συντρόφων συνεχίζεται ολοταχώς, οι wags δεν βιώνουν σε καμία περίπτωση την καλύτερη διαμονή τους στο εμιράτο, ακόμα κι αν για να έχουν τις καλύτερες συνθήκες είχε επιλεγεί διαμονή σε ένα γιγάντιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο: καταλύματα για χίλιες και μία νύχτες, 6 πισίνες, 13 εστιατόρια, κελάρια με αριστοκρατικές συλλογές, πολυτελή καταστήματα.

Όμως, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι συνοδοί των παικτών δεν άργησαν να κουραστούν, βρήκαν δε και κάποια «ταλαιπωρία» στο πολυτελές «παλάτι» που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι.

Εν ολίγοις, αρκετά για να αρχίσουν να παραπονιούνται ότι είναι «βαθιά απογοητευμένες» και να επικαλεστούν την πολυπόθητη έξοδο από το πλοίο.

Μεταξύ των «ελαττωμάτων» που αναφέρουν οι wags, είναι η συνεχής παρουσία οπαδών που συχνά περνούν μπροστά από το πλοίο τραγουδώντας και υμνώντας τις νίκες των Άγγλων ακόμη και αργά το βράδυ, διαταράσσοντας τον ύπνο τους, δυσκολίες στο να τηλεφωνήσουν στους συντρόφους τους λόγω του αδύναμου δικτύου κινητής τηλεφωνίας του σκάφους, ακόμη και το ότι ένα άτομο ούρησε από τον 5ο όροφο του πλοίου στους κάτω ορόφους!

Αποτέλεσμα; Η μία μετά την άλλη βρίσκουν τη χαμένη γαλήνη σε ένα πολυτελές θέρετρο, αυτή τη φορά στο οικιστικό προάστιο της Ντόχα.