Skip to main content

Δοκιμασία στο Κάουνας για τον Παναθηναϊκό

INTIME SPORTS

Η αθηναϊκή ομάδα αντιμετωπίζει απόψε στη Λιθουανία την αήττητη φέτος στην έδρα της Ζαλγκίρις, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Την τρίτη συνεχή νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να σημειώσει απόψε ο Παναθηναϊκός, μετά από εκείνες με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν.

Η αθηναϊκή ομάδα αντιμετωπίζει απόψε στο Κάουνας (2/12, 20:00) τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, κι εφόσον νικήσει θα έχει κάνει ένα θεαματικό άλμα στην κατάταξη, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 5-6.

Η αποστολή της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς οι Λιθουανοί είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, όπως μαρτυρά και το εφετινό αήττητο στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να ανταποκριθεί στις συνθήκες ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα σε γεμάτο γήπεδο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός ήταν σαφής:

«Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Ο Γκριγκόνις δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. «Θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Οι υπόλοιποι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι», πρόσθεσε ο Ράντονιτς.

Οι «πράσινοι» προηγούνται με 18-10 στις νίκες έναντι της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ευρωλίγκα, όμως οι Λιθουανοί έχουν επικρατήσει στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους με τον Παναθηναϊκό.