Skip to main content

Επίσημο το διαζύγιο της Μάντσεστερ Γ. με τον Ρονάλντο

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο επιθετικό, που μετέχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ κι έτσι ο CR7 είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν σε συναινετική συμφωνία για λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Κατάρ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Οι εξελίξεις ήταν προδιαγεγραμμένες μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ποδοσφαιριστής πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, βάλλοντας κατά πάντων στο σύλλογο, από τον τεχνικό της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ έως τη διοίκηση.

Μετά απ΄ αυτό και αφού ο σύλλογος προανήγγειλε νομικές κινήσεις, επιλέχθηκε να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες για το «διαζύγιο», όπως κι έγινε.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοινή συμφωνία, με άμεση ισχύ.

Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια», ανέφερε η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

naftemporiki.gr