Skip to main content

Ρονάλντο: Δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ, νιώθω προδομένος από την Γιουνάιτεντ

REUTERS/Carl Recine

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στη Sun και άσκησε κριτική στον Ολλανδό τεχνικό, αλλά και στη διοίκηση του συλλόγου.

«Δεν τον σέβομαι επειδή ούτε εκείνος με σέβεται. Αν δεν μου δείχνεις σεβασμό, δεν θα σου δείξω ποτέ ούτε εγώ» είπε ο CR7 που… απασφάλισε εις βάρος του προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φουλ επίθεση εις βάρος του προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στη Sun και εκτός από τον Ολλανδό τεχνικό, άσκησε κριτική και στη διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας πως νιώθει προδομένος.

«Ο σύλλογος προσπάθησε να με ξεφορτωθεί. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι του club. Ένιωθα ότι δεν με ήθελαν στην ομάδα. Νιώθω προδομένος, μετατράπηκα στο μαύρο πρόβατο» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Τεν Χαγκ:

«Δεν τον σέβομαι επειδή ούτε εκείνος με σέβεται. Αν δεν μου δείχνεις σεβασμό, δεν θα σου δείξω ποτέ ούτε εγώ».

Παράλληλα εκτόξευσε βέλη και κατά του πρώην τεχνικού της ομάδας, Ραλφ Ράγκνικ αλλά και του Γουέιν Ρούνι, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «Κόκκινων Διαβόλων».

«Αν δεν είσαι προπονητής πως θα διαχειριστείς έναν σύλλογο σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ ξανά. Από κει και πέρα, ο Ρούνι, δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο πολύ. Πιθανότατα επειδή αυτός έχει τελειώσει την καριέρα του κι εγώ ακόμα παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα πω ότι το κάνει επειδή είμαι πιο ωραίος, κάτι που αληθεύει βέβαια».

naftemporiki.gr