Μουντιάλ 2022: Ο Σκαλόνι περιμένει τους τραυματίες για να ανακοινώσει λίστα

Η ανακοίνωση των διεθνών της Αργεντινής που θα μπουν στο αεροπλάνο για το Μουντιάλ του Κατάρ πήρε παράταση, καθώς το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θέλει να είναι απόλυτα βέβαιο για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται.

«Η αρχική ιδέα ήταν να δώσουμε τη λίστα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά καθώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα με κάποιους παίκτες, θα πάμε την επόμενη εβδομάδα».

Η δήλωση ανήκει στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι, που θέλει να είναι απολύτως βέβαιος για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα καλέσει για το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορούμε να βασιστούμε σε κάποιους, ότι όταν παραδώσουμε τη λίστα θα μπορούν να παίξουν. Είμαι της ιδέας ότι πρέπει να έρθουν όσοι είναι σε φόρμα, που μπορούν να φτάσουν τη μέγιστη ποδοσφαιρική τους έκφραση», πρόσθεσε ο τεχνικός της «Αλμπισελέστε» σε συνέντευξή του στο TNT Sports.

Συγκεκριμένα, ο Σκαλόνι περιμένει να ακούσει καλά νέα για τους Ντιμπάλα, Ντι Μαρία, Παρέδες και Γκονζάλες.

«Μιλάμε με τους συλλόγους, θα θέλαμε να μην παίξουν όσοι δεν είναι στο 100%, αλλά είναι δύσκολο. Αλλά την 22η Νοεμβρίου (ημερομηνία του πρώτου αγώνα της Αργεντινής στο Κατάρ) θέλω να είναι όλοι διαθέσιμοι. Θα μπορούσε να υπάρχει μια εξαίρεση, ένας κίνδυνος, αλλά όχι πέραν τούτου», συμπλήρωσε.