Skip to main content

Τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» περατώνουν απόψε τις εφετινές υποχρεώσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ και τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ναντ.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, μετά την ισοπαλία στο Φράιμπουργκ και την ήττα της Καραμπάχ στη Γαλλία, την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη μία υποχρέωση πριν περατώσουν την παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν απόψε (3/11, 19:45) τη Ναντ.

Επιθυμία στην πειραϊκή ομάδα είναι το πέσιμο της αυλαίας να συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα, αφού μπορεί το βαθμολογικό κίνητρο να απουσιάζει αλλά το γόητρο δεν λείπει ποτέ, όπως επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της, Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Για το παιχνίδι με τα «Καναρίνια», με το οποίο κλείνει η ευρωπαϊκή αυλαία της ομάδας του για φέτος, ο Μίτσελ πήρε μαζί του Σισέ και Βρσάλικο, ενώ εκτός έμειναν (για λόγους ξεκούρασης) οι Μπιέλ, Μασούρας, ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες και ο τιμωρημένος Μπα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν, επίσης, οι νεαροί Καλογερόπουλος και Σαπουντζής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βρουσάι.