Skip to main content

Νέα ισοπαλία για τον Ιωνικό, 1-1 με Παναιτωλικό

Το πρωτάθλημα διανύει τη 10η αγωνιστική του αλλά ο Ιωνικός δεν λέει να σημειώσει νίκη. Η πειραϊκή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον Παναιτωλικό. 

Στο 6ο λεπτό ο Άοσμαν έβγαλε τετ-α-τετ τον Μάντζη και ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία, ανοίγοντας το σκορ, αλλά ως συνήθως την εφετινή περίοδο, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα. 

Στο 19΄ ο Χουτεσιώτης εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μόρσεϊ, αλλά στο 30΄ ο Μύγας υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) και ο Καρέλης ευστόχησε από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι και στους δύο τελευταίους αγώνες του Ιωνικού, εντός έδρας αμφότεροι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (2-0 με ΠΑΣ Γιάννινα και 1-0 σήμερα) σκοράροντας συνολικά 3 γκολ, αλλά ισοφαρίστηκαν από ισάριθμα πέναλτι που υπέπεσαν οι παίκτες τους.

Ο Παναιτωλικός είχε στο 59΄ δοκάρι με τον Ντουάρτε και στο 62΄ ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Καρέλη, ενώ ο Ιωνικός είχε τη δική του στιγμή στο 79΄, με τον Σεμπά να αστοχεί απελπιστικά από πλεονεκτική θέση.

naftemporiki.gr