Skip to main content

Πογέτ: Δύσκολη η κλήρωση, μεγάλη η πρόκληση

Μια πολύ δύσκολη κλήρωση είχε η Εθνική Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro 2024, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, τα «μεγαθήρια» Ολλανδία, Γαλλία και τις Ιρλανδία, Γιβραλτάρ.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γκουστάβο Πογέτ, το κατάλαβε καλύτερα απ΄ όλους, χαρακτήρισε «δύσκολη» την κλήρωση, αλλά διαβεβαίωσε ότι οι διεθνείς και το επιτελείο του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιχνίδια. 

«Πιστεύω ότι η κλήρωση είναι δύσκολη. Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, θεωρώ σε έναν από τους δύο πιο δυνατούς των προκριματικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις», σχολίασε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Και συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά πολύ-πολύ δύσκολη».