Skip to main content

Λιβάι Γκαρσία: Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του Τρινιτάντ και Τομπάγκο παραχώρησε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία. Ο διεθνής εξτρέμ αναφέρθηκε στη καριέρα του, στον ρόλο που έχει στις δύο ομάδες αλλά και στη διαφορά της θερμοκρασίας και του υψομέτρου από την Ελλάδα στην πατρίδα του.

«Στην ΑΕΚ και στη εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη. Όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες» ανέφερε αρχικά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100% ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ήρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου».