Skip to main content

Έτοιμη για τη μάχη του τελικού στο Ευρωπαϊκό η Εθνική πόλο Γυναικών

Η Εθνική ομάδα Γυναικών είναι έτοιμη για τον αποψινό (09/09, 21:30) τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ισπανία και στόχο να προσθέσει στην πλούσια συλλογή της ένα μετάλλιο που της λείπει: το χρυσό.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ δήλωσε ότι «παίζουμε με αντίπαλο μια τεράστια ομάδα, την καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο».

Και συμπλήρωσε: «Αν παίξουμε όπως με την Ιταλία και ακόμα καλύτερα, και μπορούμε να αγωνιστούμε καλύτερα, έχουμε πιθανότητες να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση την προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ένα βήμα έγινε, τα παιδιά κατάλαβαν αν βρίσκονται στο σωστό δρόμο και τί μπορούν να πετύχουν».

Η εκ των τερματοφυλάκων της Εθνικής, Ελένη Σωτηρέλη, επισήμανε: «Είχαμε μελετήσει πολύ καλά την Ιταλία. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε παίξει μαζί τους στο πρόσφατο τουρνουά στο Σάσαρι. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας, η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πάμε για το καλύτερο…».