Skip to main content

Η απίθανη ατάκα του Θανάση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με μια εξαιρετική ατάκα σχολίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο την απόδοση του αδελφού του, Γιάννη, που και χθες έκανε «πράγματα και θαύματα» με αντίπαλο την Ουκρανία, σταματώντας το σκοράρισμα στους 41 πόντους.

«Εντάξει, καλός είναι, κάτι έκανε», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ ερωτηθείς αν τα δύο αδέρφια συζητάνε μεταξύ τους για τα ρεκόρ και τους αριθμούς, απάντησε: «Όχι, ποτέ. Δεν συζητάμε ποτέ στατιστική ή ρεκόρ. Το μόνο που συζητάμε είναι πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Όσο για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο; «Δεν θα σας πω, είναι μυστικό. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δείξαμε τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ και έκαναν αυτό που έπρεπε όλοι για να μπορέσουμε να υπερισχύσουμε στο τέλος».

Για την παρουσία στο γήπεδο του συμπαίκτη του στο Μιλγουόκι, Κρις Μίντλετον και το αν θα ήθελε να γίνει «νατουραλιζέ» για να παίξει στην Εθνική είπε:

«Όχι, μια χαρά είμαστε. Τα είπαμε λίγο εδώ, του έκανα λίγο πλάκα. Μου έλειψαν, γιατί δεν τους έχω δει όλο το καλοκαίρι αφού ήμασταν στην Αθήνα. Σημαίνει πολλά για μας που ήρθαν οι άνθρωποι των Μπακς εδώ για μας».

naftemporiki.gr