Skip to main content

Nαδάλ για Τζόκοβιτς: Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει

O Nόβακ Τζόκοβιτς μετά το Australian Open στις αρχές του έτους, θα χάσει και το US Open λόγω της επιλογής του να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις θα δει τα παιχνίδια από την τηλεόρασή του και ο Ράφα Ναδάλ χαρακτήρισε λυπηρή αυτή την εξέλιξη.

Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος αναφέρθηκε στην απουσία του μεγάλου του αντιπάλου με λόγια κατανόησης αλλά από την άλλη ξεκαθάρισε πως το τένις είναι πάνω από όλα

«Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τον Νόβακ. Είναι κρίμα κάθε φορά που ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δεν μπορεί να παίξει σε ένα τουρνουά λόγω τραυματισμού ή διάφορων λόγων. Είναι κρίμα για το τουρνουά, κρίμα για τους φιλάθλους αλλά κρίμα και για τους παίκτες γιατί θέλουμε πάντα να έχουμε το καλύτερο δυνατό ταμπλό» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Από την άλλη πλευρά, όπως έχω πει πολλές φορές, το άθλημα είναι μεγαλύτερο από οποιονδήποτε παίκτη. Έχω χάσει πολλά τουρνουά στην καριέρα μου λόγω τραυματισμού. Πέρυσι δεν ήμουν εδώ. Δύο χρόνια πριν δεν ήμουν εδώ. Το τουρνουά έγινε. Η τενιστική ζωή συνεχίζεται.

Αν και δεν είναι καλό νέο για κανέναν, ο κόσμος του τένις θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμένα, τον Νόβακ ή τον Ρότζερ. Ο Νόβακ είναι ένας από τους σημαντικότερους τενίστες τουλάχιστον των τελευταίων 20 ετών, στην ιστορία του τένις. Λυπάμαι που δεν μπορεί να ταξιδέψει εδώ».

naftemporiki.gr