Skip to main content

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τη διπλά «χρυσή» Α. Ντρισμπιώτη

Τα συγχαρητήριά του προς την αθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία σήμερα,  τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, εκφράζει με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτικός κόσμος.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!».

“Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης”, σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Και προσθέτει: “Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ”.

“Όσο σημαντικό είναι να κερδίζεις μέσα σε λίγα 24ωρα το δεύτερο χρυσό σε μια μεγάλη διοργάνωση άλλο τόσο σημαντικό είναι να αναδειχθεί ο μεγάλος αγώνας που έκανε αυτή η αθλήτρια για να φτάσει ως εδώ. Προπόνηση για την επίδοση και δουλειά για την επιβίωση. Όλα με καθημερινό αγώνα”.

Με τα θερμά αυτά λόγια ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συγχαίρει την Αντιγόνη Nτρισμπιώτη που δείχνει, προσθέτει, “τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση και πίστη για να πετύχει τους στόχους του”.

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter. «Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά!», προσθέτει.

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και ΠτΔ 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της Χρυσής Πρωταθλήτριας Ευρώπης Αντιγόνης Ντρισμπιώτη με την ελληνική σημαία και έγραψε: «Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας».

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην Α. Ντρισμπιώτη απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter σημειώνει:

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με την κατάκτηση του 2ου χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, λίγες μόνο μέρες μετά την 1η θέση στα 35 χλμ, είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο πρωτιές στη διοργάνωση. Μπράβο Αντιγόνη, θερμά συγχαρητήρια!».

Επίσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε!».

«Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που γίνεται για δεύτερη φορά χρυσή μέσα σε λίγες μέρες στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο!», απευθύνει, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Και προσθέτει: «Μπράβο για τον προσωπικό αγώνα που έδωσε για να τα πετύχει όλα αυτά τα σπουδαία κατορθώματα κάνοντας μας όλες και όλους περήφανους».

«Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην υπερβαίνοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Καταρρίπτοντας δηλαδή κατά τη διάρκεια του αγώνα και την προγενέστερη κορυφαία ατομική της επίδοση», επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για την ευρωπαία πρωταθλήτρια.  

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ενσαρκώνει όλες τις αρετές της Ελληνικής ψυχής. Δείχνει όμως και τον αγώνα που οφείλουμε να δώσουμε όλοι οι Έλληνες για να ανατάξουμε την Ελλάδα. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προτάξουμε τις αρετές του Γένους, έναντι ενός εθνοκτόνου κράτους που διοικείται από ανεπάγγελτους και αντί να υπηρετεί τους άξιους, προάγοντας την πραγματική Αριστεία, υποτάσσεται στους ‘αεριτζήδες’, τους αντιπαραγωγικούς, τους ανελλήνιστους. Είναι το ίδιο κράτος που στέρησε κάθε ενίσχυση και αρωγή στην Πρωταθλήτρια μας», υποστηρίζει εξ άλλου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Η δήλωση του οποίου καταλήγει ως εξής: «Με αγώνα, πείσμα, θέληση και πίστη, η Αντιγόνη κατάφερε να νικήσει ένα ολόκληρο σύστημα, που ήθελε να την αποτρέψει, να της στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να αγωνιστεί! Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που εκτός από εθνική υπερηφάνεια, γέμισε τις ψυχές μας με αισιοδοξία και έμπνευση, έναντι του εθνικού μας χρέους».