Skip to main content

Ο Λεκλέρ πιστεύει ακόμη στον τίτλο

«Το απόγευμα της Κυριακής ήμουν σε κακή διάθεση, η βραδιά δεν ήταν ευχάριστη, αλλά τη Δευτέρα γύρισα σελίδα. Έτσι πήγε στη Γαλλία και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επικεντρωθώ στον επόμενο αγώνα και να είμαι έτοιμος στο 110% για να νικήσω».

Τάδε έφη Σαρλ Λεκλέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sky. Ο πιλότος της Ferrari βρίσκεται στην Ουγγαρία για τον επόμενο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, έχοντας αφήσει πίσω του ό,τι συνέβη στο Le Castellet, με την έξοδό του από την κούρσα.

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι ποτέ όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Όλα είναι πιθανά. Οι άνθρωποι θα πουν ότι “τρελλάθηκα”. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα το πιστέψω μέχρι το τέλος».

«Οι αγώνες δεν έχουν τελειώσει ακόμα», πρόσθεσε ο Μονεγάσκος οδηγός. «Έκανα τη ζωή μου λίγο πιο δύσκολη το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως πιστεύω ότι ένα τέτοιο λάθος γίνεται όταν πας στο όριο. Αλλά ο ρυθμός ήταν καλός, αυτό ήταν όλο».

Και ο Λεκλέρ κατέληξε: «Τώρα κοιτάζω μπροστά κι εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτό. Αυτό είναι το πιο ανταγωνιστικό αυτοκίνητο που είχα από τότε που ήμουν στη Formula 1, ειδικά το πιο σταθερό γιατί είμαστε πολύ δυνατοί σε όλες τις πίστες. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε παντού και ίσως λίγο περισσότερο εδώ, στην Ουγγαρία».