Skip to main content

Στο Ριάντ τον Ιανουάριο του 2023 το ιταλικό Super Cup

Μίλαν και Ίντερ, νικητές αντίστοιχα του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ιταλία, θα είναι οι πρωταγωνιστές του επόμενου τελικού του ιταλικού Super Cup.

Ένας αγώνας του οποίου η ημερομηνία, εξηγεί η Corriere dello Sport, θα γίνει γνωστή μόνο τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν περατωθούν οι συνομιλίες με τους Άραβες διοργανωτές και τη Lega Serie A.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ανάμεσα στο Ριάντ και την Τζέντα, τις δύο υποψήφιες πόλεις για τη διοργάνωση του αγώνα, η επιλογή θα πέσει στην πρωτεύουσα.

Η συνάντηση θα πρέπει να διοργανωθεί για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, μια-δυο εβδομάδες μετά την επανέναρξη της Serie A, καθώς θα έχει σταματήσει για σχεδόν δύο μήνες λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή που συνδέεται με την προηγούμενη εβδομάδα, γράφει η εφημερίδα, δεδομένου ότι οι πρώτοι νοκ άουτ γύροι του Coppa Italia είναι προγραμματισμένοι από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου και από τις 17 έως τις 19 του ίδιου μήνα, με τους «Ροσονέρι» και τους «Νερατζούρι» να κάνουν ντεμπούτο στη διοργάνωση.