Επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία από το διοικητικό συμβούλιο της Super League η βαθμολογία των play-out, όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή.
Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης που τερμάτισε στην τελευταία θέση υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ανοίγει ο δρόμος για τον ορισμό των αγώνων μπαράζ, μεταξύ της -13ης της Super League- Λαμίας και της Βέροιας, που ήταν η ηττημένη των πλέι-οφ ανόδου της Super League 2.
Επίσης, το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα την εγγραφή της -πρωταθλήτριας της Super League 2- ΠΑΕ Λεβαδειακός ως μέλους της Super League.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












