Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Φινάλε της 25ης αγωνιστικής στο Ηράκλειο

Στην Κρήτη πέφτει απόψε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που δημιούργησε νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η συνάντηση Εργοτέλης-Ατρόμητος, με τις ομάδες να αναζητούν βαθμούς για να εκπληρώσουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους: οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι για να προλάβουν την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Ο σύλλογος του Ηρακλείου προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) με τον Πανιώνιο, η ομάδα των δυτικών προαστίων από το εμφατικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της.

Την αποστολή του Εργοτέλη συγκροτούν οι, Σαράνοφ, Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Φίντελεφ, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Μπόε – Καν, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Χουλά, Γιουσούφ, Τζίλας, Σολάρι και Καλέ.

Αντίστοιχα, στην αποστολή των «κυανόλευκων» συμπεριλήφθηκαν οι, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι και Ούμπιδες.