Skip to main content

Η ομιλία των αδελφών Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση (βίντεο)

Στη δημοσιότητα έδωσε το βίντεο της ομιλίας των προέδρων του Ολυμπιακού, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, προς τους παίκτες και το σταφ των «ερυθρόλευκων», μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague στο Βελιγράδι.

«Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις… Θα του δείξετε τι αξίζετε!» είπε προς τους παίκτες ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Η αναφορά είχε να κάνει με τη δήλωση του προπονητή της Αναντολού Εφές, πριν τον τελευταίο αγώνα της τουρκικής ομάδας με την Αρμάνι στα πλέι οφ, πως απομένουν τρεις νίκες στην Εφές για να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον πρώτο χρονικά ημιτελικό (19:00) στο Βελιγράδι την κάτοχο του τίτλου, Αναντολού Εφές.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια! Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για μας! Θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες εμείς κι όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού για όλα αυτά που κάνουμε τώρα. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να τα ζήσετε, μόνο εδώ στον Ολυμπιακό. Είμαστε υπερήφανοι! Πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό!».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι για σας! Δείξατε όλη τη χρονιά ότι είστε ομάδα, ότι είμαστε ομάδα. Ο τρόπος που ξεπεράσαμε τις όποιες ήττες μέχρι τη δεύτερη θέση… Η Μονακό ήταν μάλλον η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις… Θα του δείξετε τι αξίζετε!».