Skip to main content

Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Tσιμίκας πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στη Λίβερπουλ και παρά το γεγονός πως βασικός λογίζεται ο Άντι Ρόμπερτσον, ο Έλληνας μπακ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, την αγάπη των οπαδών των Reds και όπως φαίνεται και το ενδιαφέρον άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «juvedipendenza», ο 26χρονος αμυντικός ενδιαφέρει την Γιουβέντους, η οποία είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση 13 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Άντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι» αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ και συνεχίζει: 

«Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας».

Ο «Τσίμι» μετρά 21 συμμετοχές και 6 ασίστ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το 2025 και η λογική λέει πως το ποσό που θα αξίωνε ο αγγλικός σύλλογος για την παραχώρησή του, θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που αναφέρει το δημοσίευμα στην Ιταλία.