Skip to main content

To OAKA υποδέχεται το ΔΕΗ Bike Festival

Το ΟΑΚΑ φοράει τα.. ποδηλατικά του και 27 – 28 Απριλίου υποδέχεται τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας με ολοήμερες δράσεις στον περιβάλλοντα χώρο του, έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό που θα παροτρύνει τους 147 υψηλού επιπέδου αθλητές, οι οποίοι θα εκκινήσουν τη 2η διαδρομή του Γύρου από τον Τοίχο των Εθνών (Πύλη ΣΤ) με κατεύθυνση την Ιτέα.

Το ΔΕΗ Bike Festival hosted by OAKA πλαισιώνει το συναρπαστικό αγωνιστικό πρόγραμμα και αποτελεί τη ναυαρχίδα των παράλληλων δράσεων, που διεξάγονται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, την Ιτέα, τους Δελφούς, ως τη Λάρισα και την Καρδίτσα, τα Μετέωρα και τα Ιωάννινα.

Στις 27 και 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, εκτός και εντός του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου. Θα λειτουργήσει και εκθεσιακό κέντρο με θέμα το ποδήλατο και με στόχο να ευαισθητοποιηθούν, να εκπαιδευτούν, να ψυχαγωγηθούν και φυσικά να δραστηριοποιηθούν μικροί και μεγάλοι.

Το πρωί στις 28 Απριλίου, εκεί που θα έχει στηθεί η γιορτή του ποδηλάτου, θα γίνει και η λαμπερή εκκίνηση του 2ου ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, με τους αστέρες της ποδηλασίας, στον χώρο του Τοίχου των Εθνών, να κάνουν το ζέσταμά τους.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ομάδα ποδηλατών και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΟΑΚΑ, Αλέξανδρο Κανδύλη, βρέθηκαν στον χώρο που θα διεξαχθεί το ΔΕΗ Bike Festival και κάλεσαν μικρούς και μεγάλους να πάρουν το ποδήλατό τους και να κατευθυνθούν στο ΟΑΚΑ, το διήμερο 27 και 28 Απριλίου.