Skip to main content

Η τεράστια επίδραση του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε και την Σεβίλη, πάτησε στην δεύτερη θέση της La Liga και η αγωνιστική μεταμόρφωση των «μπλαουγκράνα» είναι ένα έργο που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Τσάβι. 

Ο νεαρός Καταλανός προπονητής έχει καταφέρει κάτι που μέχρι την στιγμή που ανέλαβε, έμοιαζε ως ακατόρθωτο. Με την σκληρή δουλειά και τις στοχευμένες μεταγραφικές προσθήκες τον Ιανουάριο, δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Ο Τσάβι βρήκε την Μπαρτσελόνα στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετά από πέντε μήνες και ένα τρομερό σερί επιτυχιών, την έχει φέρει πίσω μοναχά από την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο 42χρονος προπονητής είναι απόλυτα επιδραστικός μέχρι στιγμής και αυτό οφείλεται στα όσα εφαρμόζει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένας τεχνικός που εμπνέει το έμψυχο δυναμικό και το κυριότερο; Η δική του Μπαρτσελόνα έχει δημιουργήσει την ελπίδα και το όραμα πως οι μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, θα επιστρέψουν στο άμεσο μέλλον.

naftemporiki.gr