Skip to main content

Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση της ΕΙΟ

Την πρώτη τακτική γενική συνέλευσή της θα πραγματοποιήσει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία την Κυριακή 27 Μαρτίου (08:30), στις εγκαταστάσεις της στη Ναυταθλητική Μαρίνα δήμου Καλλιθέας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2021, ισολογισμός και αποτελέσματα χρήσης, έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής, αλλά και τα πεπραγμένα των Επιτροπών της ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα της Ε.Α.Θ., της Πειθαρχικής Επιτροπής, της Ανωτάτης Επιτροπής Αγώνων και Εφέσεων και της Επιτροπής ΑμεΑ.
Όπως σε κάθε συνέλευση έτσι και σε αυτήν οι εκπρόσωποι των ομίλων θα λάβουν εγγράφως και με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά θέματα (έσοδα-έξοδα) και τον αγωνιστικό απολογισμό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί  στην προβολή της ιστιοπλοΐας μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, τη συμφωνία με χορηγούς και τις κοινωνικές δράσεις που ανέλαβε η νέα διοίκηση της ΕΙΟ: από την οικονομική ενίσχυση στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας και της Μάνης μέχρι τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΚΕΔΜΟΠ –«Χάρισε Ζωή» που σαν μοναδικό στόχο έχει την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών.