Skip to main content

Ακάθεκτη προς το scudetto η Μίλαν

Η Μίλαν νίκησε με 1-0 την Κάλιαρι στο νυχτερινό παιχνίδι του Σαββάτου και στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Serie A, στην «Σαρντένια Αρένα» του Κάλιαρι.

Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού σημείωσε στο 64ο λεπτό ο κεντρικός χαφ των «Ροσονέρι», Μπενασέρ, ύστερα από υπέροχη ενέργεια που ξεκίνησε από τον Μπραχίμ Ντίαζ, ο οποίος βρήκε με τη σειρά του τον Ζιρού κι εκείνος έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ.

Νωρίτερα, η Ίντερ πέταξε άλλους δύο βαθμούς παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στο «Μεάτσα» στη Φιορεντίνα, με την ομάδα της Τοσκάνης να έχει προηγηθεί μάλιστα.

Από την πλευρά της η τρίτη συνδιεκδικήτρια του τίτλου, Νάπολι, χρειάστηκε την εκτελεστική δεινότητα του κορυφαίου επιθετικού της, του Νιγηριανού Βίκτορ Οσιμέν, που σκόραρε δις για να αντρέψει το προβάδισμα της Ουντινέζε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι έφτασε στους 66 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα, οι «παρτενοπέι» του Λουτσιάνο Σπαλέτι έπονται με 63 και ακολουθούν οι «Νερατζούρι» του Σιμόνρε Ινντσάγκι με 60 κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αποτελέσματα και βαθμολογία:

  • Νάπολι-Ουντινέζε 2-1 (52΄, 63΄ Οσιμέν – 22΄ Ντεουλοφέου)
  • Ίντερ-Φιορεντίνα 1-1 (55΄ Ντάμφρις – 50΄ Τορέιρα)
  • Κάλιαρι-Μίλαν 0-1 (64΄ Μπενασέρ)