Skip to main content

Σάκκαρη: Τώρα ξεκινά για εμένα το Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells, εκεί όπου την περιμένει η Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν που βρίσκεται στο νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά το τσεκάρισμα του εισιτηρίου για τους «8» λόγω του τραυματισμού της Ντάρια Σάβιλ κατά την διάρκεια του πρώτου σετ, η Ελληνίδα τενίστρια ξεκαθάρισε πως για εκείνη τώρα ξεκινά η διοργάνωση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει το επιτελείο της αλλά και η παρουσία της αδελφής της στην Αμερική, όπου και διεξάγονται τα παιχνίδια.

«Μπορεί να ακουστεί λίγο περίεργο, λίγο αγενές, αλλά νιώθω ότι το τουρνουά ξεκινάει τώρα για μένα», είπε η Νο 6 τενίστρια στον κόσμο αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω συνηθίσει να πηγαίνω στα βαθιά. Πλέον δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Από την περσινή χρονιά το να φτάνω μακριά στις διοργανώσεις δεν είναι κουραστικό. Για μένα η περσινή χρονιά ήταν κρίσιμη. Νομίζω ότι νιώθω πολύ πιο άνετα κάθε φορά που περνάω έναν γύρο και προχωράω πιο ψηλά».

Στην συνέχεια υπογράμμισε:

«Απολαμβάνω τη ζωή μου εκτός court. Ειδικά τώρα που έχω σταθεροποιηθεί ανάμεσα στις κορυφαίες παίκτριες. Έχω μια ομάδα η οποία είναι διασκεδαστική και μπορώ να περάσω χρόνο μαζί της. Εδώ στις ΗΠΑ έχω την αδερφή μου γιατί μένει εδώ. Προσπαθώ να έχω ανθρώπους γύρω μου, είτε είναι ο σύντροφός μου, είτε κάποιος φίλος μου, είτε κάποιος από την οικογένειά μου. Αυτό κάνει τη ζωή μου στο Tour πιο εύκολη. Αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος έξω από το court».

naftemporiki.gr