Skip to main content

Στον 4ο γύρο του Indian Wells η εξαιρετική Σάκκαρη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και δεν έδωσε στην Πέτρα Κβίτοβα παρά μόλις τρία σετ σε ολόκληρο το παιχνίδι, επικρατώντας της Τσέχας με 6-3, 6-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Indian Wells.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε νικήσει στις ΗΠΑ την Κβίτοβα και στο προηγούμενο US Open, επίσης με 3-0 για τον τρίτο γύρο του Γκραν Σλαμ.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μόνο στα πρώτα έξι γκέιμ, με τις αθλήτριες να πηγαίνουν ως εκείνο το σημείο ισόπαλες με 3-3. Η Σάκκαρη έκανε το 4-3 κι αμέσως ύστερα μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου τους για το 5-3.

Η Σπαρτιάτισσα σέρβιρε για το γκέιμ και το πρώτο σετ αλλά η Κβίτοβα έφτασε στο 40-15 και είχε δύο ευκαιρίες για μπρέικ, αλλά αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα της στον αγώνα, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα.

Στη συνέχεια στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Σάκκαρη που έφτασε καταιγιστικά στο 6-0, κάτι αναμενόμενο αφού ξεκίνησε με δύο μπρέικ στο σερβίς της Κβίτοβα.

Επόμενος αντίπαλός της θα είναι η Ντάρια Γκαβρίλοβα-Σαβίγ, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Ελίζ Μέρτενς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.